Er en akutuddannelse det rette valg for dig?

De sidste måneder har du nok hørt om akutuddannelser, både hos din a-kasse, hos jobcenteret og i det danske mediebillede generelt. Hos kurserforledige.com har vi nu de første to akutuddannelser online, og listen udbygges løbende.

Lidt om akutuddannelser

Tiltaget om akutuddannelser er en del af regeringens akutpakke og er målrettet dig, der står til at miste din ret til dagpenge frem til d. 30. juni 2013. Du kan vælge at tage op til 26 ugers erhvervsrettet uddannelse, som har til mål at give dig kvalifikationer, der kan hjælpe dig tilbage på arbejdsmarkedet. Under hele forløbet vil du modtage en særlig uddannelsesydelse, der svarer til kontanthjælp.

Snak med dit jobcenter

Hvis en akutuddannelse er noget for dig, skal du sammen med dit jobcenter lægge en plan for forløbet. Dit jobcenter er ansvarlig for at tilbyde dig en samtale om akutuddannelse så tidligt som muligt efter, at du har opbrugt din dagpengeret.

Finder du selv en uddannelse, skal den godkendes af dit jobcenter, som også skal sikre, at du påbegynder og afslutter din akutuddannelse og aktivt tager del i uddannelsen.

Du skal desuden stå til rådighed for evt. arbejde for at være berettiget til den særlige uddannelsesydelse under hele perioden for din akutuddannelse. Kontakten til dit jobcenter holdes telefonisk, digitalt eller pr. brev under hele forløbet.

Akutuddannelser på kurserforledige.com

Du kan på vores oversigt over akutuddannelser læse mere om de enkelte uddannelser og evt. sende en direkte forespørgsel til udbyderen for mere information. Vi håber du finder det du søger!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
Reklamer

%d bloggers like this: