Ledige utilfredse med regeringens indsats

kurserforledige.com spurgte vi vores brugere om, hvordan de synes den siddende regering har håndteret den stigende danske ledighed. Resultatet viser en klar negativ holdning blandt de ledige til de tiltag, regeringen har foretaget for at nedbringe ledigheden i Danmark.

Med hele 57% fandt størstedelen, at regeringens håndtering af ledigheden har været meget utilfredsstillende, efterfulgt af 29%, der fandt indsatsen utilfredsstillende. Dermed har et massivt flertal på 86% af de adspurgte en negativ holdning til regeringens håndtering af ledigheden, hvilket i den grad vækker stof til eftertanke.

I modsætning mente kun 7%, at den siddende regering har håndteret ledigheden tilfredsstillende eller meget tilfredsstillende.

Hvad kan regeringen gøre bedre?

Denne klare utilfredshed med regeringens håndtering af ledigheden kan friste en til at stille spørgsmålet om, hvordan regeringen så kan skabe tilfredshed blandt de ledige i en tid, hvor ressourcerne er få og jobs til alle ikke ligefrem hænger på træerne?

– Er tilfredshed overhovedet noget, man som regering kan opnå, når man skal handle i krisetider?

Hvad synes du om regeringens håndtering af den høje ledighed i Danmark? Del din mening med os her på siden, eller besøg os på Facebook.

kurserforledige.com er en omfattende søgetjeneste målrettet ledige, der søger efter kurser for ledige, selvvalgt uddannelse eller akutuddannelser. Ved alle kurser kan du finde praktiske informationer såsom pris, længde, optagelseskrav mm. – så du kan finde netop det kursus, der passer til dig.

Reklamer

0 Responses to “Ledige utilfredse med regeringens indsats”  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
Reklamer

%d bloggers like this: