kurserforledige.com er en omfattende og dagligt opdateret søgetjeneste startet for ledige, der søger efter kurser og selvvalgt uddannelse.

kurserforledige.com kan du danne dig et overblik over markedet for selvvalgt uddannelse og kompetenceudvikling for ledige – specielt 6 ugers kurser. Vi arbejder med over 2500 af de største uddannelses- og kursusvirksomheder i Europa og sætter dig i kontakt med alle de relevante kursusudbydere.

Vi er en del af FindCourses Global AB, som driver søgemaskiner i Danmark, Tyskland, Sverige, Finland og Storbritannien.

Vores største kanal i Danmark er finduddannelse.dk, som retter sig mod virksomheder, HR-ansvarlige og andre erhvervsaktive kursister. Vi lancerede finduddannelse i 2008 og er hurtigt vokset til en af de største aktører på markedet.

Find det rette kursus for ledige

For hvert kursus har vi samlet relevant information såsom længde, målgruppe, indhold, certificeringer og pris – alt du behøver at vide for at vælge den efteruddannelse, der passer til dig. Du kan finde information om kurser for ledige inden for blandt andet: projektledelse, coaching, Human Ressources, Lean, kommunikation, bogføring og regnskab, iværksætterkurser og meget andet.

Når du har fundet et kursus, der passer til dine ønsker og behov, kan du sende en forespørgsel direkte til den relevante udbyder, som så vil vende tilbage til dig med mere information om kurset og evt. tilmelding.

2 Kommentarer to “Om kurserforledige.com”


  1. 1 Ayad Nahieh 16. marts 2011 kl. 13:25

    Jeg har arbejdet som montering og Lodning og har efaring med i næsten 4 år og nu er jeg ledig og vil jeg gerne gøre mig dygtiger derfor vill jeg gerne find nogen kurse her


Skriv en kommentar