Der sker en masse på kursusmarkedet for ledige!

Udviklingen på kursusmarkedet for ledige er stor, og der kommer hele tiden nye udbydere af godkendte kurser for ledige. Nedenfor kan du finde en række nye udbydere af kurser for ledige inden for blandt andet iværksætteri, projektledelse og pædagogik.

Mindstep

Mindstep udbyder 6 ugers selvvalgt uddannelse i NLP Coaching og ledelse, som giver dig en certificering som NLP Business Practitioner.

» Bestil information

Brand Universe

Leder du efter et kursus, der kombinerer salgspsykologi og iværksætteri, så du både kan sælge og brande dine iværksætterdrømme? Så er dette kursus for ledige hos Brand Universe noget for dig!

» Bestil information

Hans Tørsleff Management Systems

Jobplanskurser inden for projektledelse med PMI certificering samt Microsoft Project kurser. Du kan både tage kurserne på dansk og engelsk.

» Bestil information

Sundhedsmanager

Brug din ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse og bliv Sundhedsmanager! Med kurset kan du være med til at implementere en sundhedsordning på din kommende arbejdsplads.

» Bestil information

MindStairs

Vil du lære at nå dine mål ved hjælp af networking? MindStairs udbyder dette kursus for ledige, som gør dig i stand til at netværke – en kompetence som flere og flere virksomheder efterspørger.

» Bestil information

Mellemfolkeligt Samvirke / UC Syd

Med dette kursus for ledige står du stærkt i jobjagten inden for læring, pædagogik, undervisning og udvikling. Som Pædagogisk Frontløber får du erfaring og metoder til at skabe inklusion, innovation og bæredygtig læring.

» Bestil information

Leder du efter noget andet? Tjek alle kurser på kurserforledige.com og find det rette kursus for dig!

0 Kommentarer to “Der sker en masse på kursusmarkedet for ledige!”



  1. Skriv en kommentar

Skriv en kommentar